Pikainen update -Miisa

Viimeksi kerroin siitä kaiverrustyöstä, mistä olin ihan innoissani. Nyt oon enemmän innoissani, en vaan sen takia että sain sen työn valmiiksi, vaan myös sen takia että sain myös luvan tehdä samanlaisia töitä lisää jos jaksan, ja saan myös vapaa-ajalla mennä studiolle askartelemaan.

Joten jos niskat kestää niin aijon tehdä näitä lisää!

Viimeksi homma jäi siihen kaivertamiseen, ja siitä sitten jatkoin seuraavana päivänä.



Sen jälkeen laitoin työpisteen sotkunkestäväksi ja keräsin tavarat kokoon. Painettiin jännityksellä työporukan kanssa kuva paperille, kukaan ei tietenkään voinut tietää mitä lopputuloksesta tulee.

Mutta lopputulos oli hyvä!


Ensimmäinen kokeilu

Niin hyvä, että tein niitä muutaman...


Ja lisää löytyy

Tämä linocut taide juttu on ollut asia, mitä mun on kauan pitänyt kokeilla, jä tämän kokeilun jälkeen oon niin varma että tuun tekemään näitä vielä uudestaan.



Parasta oli se, että kontrastilla pystyi leikkimään ja se, että jokainen lopputulos oli vähän eri näköinen. 


Sain myös kokeilla painamista kankaalle

Toinen homma lähti siitä, että katsoin vierestä kun työporukka rakensi muottia muovista. Palat laitettiin kiinni kummallisella liimalla, mitä en ollut nähnyt aikaisemmin. Pääsin sitten ihmettelyn sijaan kokeilemaan itsekkin taas uudella materiaalilla leikkimistä.





Sain tälläiset geometriset kuviot aikaan. 

Aijon vielä jossain vaiheessa ottaa selvää materiaalin nimestä ja siitä liimasta, millä nämä koottiin. Kyseessä oli jotain liimaa mikä reagoi vaan tähän materiaaliin.

Tällä muovilla oli helppo ja kiva rakennella. Vaikka kulmat ei osunut kohdilleen, ne sai hiottua hiomapaperilla.

Yleensä oon tehnyt töitä millä on jonkinlaista hyötyä, mutta tämä työ oli sellainen huvin vuoksi kokeilu vain. Keksittiin myöhemmin näillekkin rakennelmille käyttöä:








Kommentit