Tiistai-illan uniset terveiset Frenchenistä! -Laura


Toka viikko on takana ja kolmas hyvin jo vauhdissa. Arkipäivät menevät aika nopsaan vaikka välillä töissä tuntuu ettei kello etene yhtään.

Olen siis työharjoittelijana Klünter Desing:ssa Kölnissä. Yritys on verhoiluliike, jossa siis ommellaan,verhoillaan ja tarvittaessa entisöidään kalusteita. Työpaikalla ei ole kellään mikään huippu englanin taitoa, mutta sen verran että ollaan selvitty. Työympäristö ja työkaverit ovat mukavat. Työaika on hieman pidempi mihin kotopuolessa olen tottunut (7-16 & 7-14:30), mutta ei se pahaksi ole. Aamulla olen perheessä ekana hereillä ja ekana untenmailla.
Olen jo päässyt tekemään usempaa hommaa ja kyllä niiden parissa päivät kuluvat ihan ok mukavasti.


Viikonloppu ja vapaa-aika!

Viime perjantailla meillä oli hauskat illanistujaiset. Oli mukava nähdä taas muita Saksalaisia opiskelijoita ja tietty kotimaan kamut, ettå pääs suomeksi höpöttelemään kanssa.
Lautaina päivä meni vain lepäilessä ja illalla sitten host-perheeni yrityksen pikkujouluihin. Siellä oli hyvät tarjoilut ja hyvä ilmapiiri. Sieltäkin toki lähdin  aikasin kotiin untenmaille.
Sunnuntaina menimme Annin ja Sofian kanssa syömään, sekä kahville Gleueliin. Oli hauska nähdä kunnolla ja päästä rupattelemaan kuulumisia.

Arki-illat tähän mennessä ovat vaan menneet sängyllä löhöilyyn ja ystäville viestitellen tai soitellen. Yhteiset illalliset perheen kanssa kyllä pitistävät joka päivä, vaikka pöydässä yleensä vain saksan kieltä puhutaan. Välillä nauretaan google kääntäjän virheille ja milloin vain perheen omille "vitseille".

Ps. Pahoittelu ettei blogi tekstini sisällä kuvia. Teen postaukset puhelimella, joten kuvat ovat melkeimpä mahdottomat.

-Laura :)


Kommentit

  1. Kuvia voi lisätä myös jälkikäteen. Mutta hyvä että kirjoitit kuulumisia!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti